logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh

Mobile Marketing

Pay Per Click (PPC) Management

Conversion Rate Optimization

Email Marketing

Online Presence Analysis

Fell Free To contact Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus

1-677-124-44227

info@your business.com

184 Main Collins Street West Victoria 8007

Top

Een Social Media Strategy die rendeert

Een goede Social Media Strategy vertelt het verhaal van je onderneming of product door middel van tekst, foto’s en video’s. Deze kun je afhankelijk van je doel ook thematisch of campagnematig inzetten. Doel is om mensen te inspireren, te raken met je verhaal, de naamsbekendheid vergroten en aanzetten tot contact met jouw onderneming of het product.

Social Media Strategy stappenplan

Een helder stappenplan is bij een Social Media strategy essentieel. In2 Social Media adviseert en ontzorgt ondernemers hierbij. Op basis van de missie en visie van de onderneming worden doelstellingen gemaakt. Deze worden vervolgens via een duidelijke strategy in de praktijk gebracht. Door middel van meten en bijsturen (statistieken) blijft In2 Social Media samen met jou optimaliseren om de gewenste resultaten te behalen.

Social Media Strategy B2B

Voor B2B ondernemingen is het laten zien van kennis een essentieel onderdeel van de strategy. Dat kan onder andere door middel van een Blog op je website. In combinatie met aankondigingen van je Blog op Facebook, Instagram en LinkedIn zal de naamsbekendheid van je onderneming, of product snel vergroten.

Neem direct contact met mij op

Benieuwd naar mijn aanpak? Neem dan contact op!

Social Media Content management

Social Media Set-up

Opzetten van diverse social media kanalen

Social Media Advertenties