logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh

Mobile Marketing

Pay Per Click (PPC) Management

Conversion Rate Optimization

Email Marketing

Online Presence Analysis

Fell Free To contact Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus

1-677-124-44227

info@your business.com

184 Main Collins Street West Victoria 8007

Top

Een Social Media Plan dat rendeert

Ook bij het inzetten van Social Media hoort een goed overdacht plan of een juiste strategy. Dat wordt helaas vaak vergeten en veel ondernemers doen het er zelf even bij. Of laten het een stagiaire doen. Zo wordt slechts zelden resultaat gehaald. Met een goed Social Media Plan kun je je doelgroep ook echt bereiken, inspireren of raken met je verhaal. Maar ook je naamsbekendheid vergroten of aanzetten tot contact met jouw onderneming of product.

Social Media stappenplan

Een helder stappenplan is hierbij essentieel. Op basis van de gewenste resultaten wordt planmatig vastgelegd welke instrumenten wanneer worden ingezet. En wat de inhoud van elke boodschap moet zijn. Door middel van meten en bijsturen (statistieken) optimaliseert In2 Social Media, eventueel samen met jou, de resultaten.

Social Media plan voor B2B en B2C

Social Media voor B2B vraagt een andere aanpak dan voor B2C. Bij een B2B aanpak is kennis vaak een essentieel onderdeel van de strategie en het plan. Op basis van de doelstellingen wordt via de meest geschikte instrumenten invulling aan het plan gegeven. Alleen op die manier kan de naamsbekendheid van je onderneming of van je product snel vergroten en kun je de doelgroep activeren.

Neem direct contact met ons op

Benieuwd naar mijn aanpak? Neem dan contact op!