logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh

Mobile Marketing

Pay Per Click (PPC) Management

Conversion Rate Optimization

Email Marketing

Online Presence Analysis

Fell Free To contact Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus

1-677-124-44227

info@your business.com

184 Main Collins Street West Victoria 8007

Top

7 Goede content tips op een rij

7 Goede content tips

7 Goede content tips op een rij

Nieuwe content ideeën blijven  bedenken is niet altijd even eenvoudig. Met onderstaande content tips wil ik je graag inspireren. Met je content wil je immers engagement bereiken, zodat je update / post nog breder onder de aandacht van je doelgroep komt.

Content tip #1: Maak tiplijstjes

Een makkelijke manier om je doelgroep naar je website te krijgen is met gebruikmaking van tiplijstjes. Iedereen is altijd op zoek naar hoe iets beter, sneller of makkelijker kan. Zelf ben je nu mijn tiplijst aan het lezen, zodoende merk je dat het werkt. In elke branche bestaan vragen waar je met deze tiplijstjes goed op in kunt spelen. Maak gebruik van internet voor inspiratie binnen jouw branche. Gebruik vervolgens je kennis en kunde en stel jouw tiplijst samen.

Content tip #2: Deel veranderingen in jouw branche

Veranderingen in de branche zijn interessant voor je klanten en goede content. Je kunt het nieuws eventueel herschrijven als een soort achtergrondartikel. Beschrijf wat de mogelijke impact is van de verandering op de doelgroep. Wat betekent deze verandering voor de toekomst? Waarom is het interessant voor de doelgroep.

Content tip #3: Raad het plaatje

‘Wat of wie is het?’, ‘Zoek de verschillen?’ of ‘Waar zijn we?’. Een goede koppeling met je bedrijf, of product is wel essentieel.

Content tip #4: Verzin een titel c.q. onderschrift

Een eenvoudige manier om interactie te creëren is door het posten van een zogenoemde ‘Verzin een titel, of onderschrift foto’. Zoals de naam al beschrijft is het doel van de foto dat jouw doelgroep een leuk onderschrift bedenken. Wat hierbij goed werkt is een grappige foto, dit maakt mensen al aan het lachen voordat ze het onderschrift hebben gezien. En dat maakt het alleen nog maar leuker om de andere onderschriften te lezen. Ook hierbij is een link met je bedrijf, of product wel aan te raden.

Content tip #5: Deel inspirerende notities

Deel je notities. Ben je net op een interessant seminar geweest of kom je net uit een inspirerende meeting en heb je een aantal waardevolle inzichten of tips? Maak een foto van deze tip en plaats deze op je pagina.

Content tip #6: Medewerker in the picture

Plaats een medewerker in the picture en laat hem of haar in eigen woorden iets vertellen over het bedrijf, een product, of een project. Een nieuwe medewerker voorstellen werkt meestal erg goed als goede content bij de doelgroep.

Content tip #7: Plaats een eigen quote, of voorzie een bestaande van commentaar

Je hebt soms van die dagen dat je je eigen quote verzint. Met minder inspirerende dagen kun je een bestaande quote van eigen commentaar voorzien. Als het bij je doelgroep past, dan wordt deze content gewaardeerd.

Nu je aan de slag gaat met deze tips wil ik je ook graag wijzen op mijn tips:  Waarom biedt een contentkalder je houvast en  5 gouden Facebook tips voor ondernemers

Wil je meer informatie of hulp voor je content? In2 Social Media kan je helpen om meer verkoopkansen te creëren met Facebook,of LinkedIn. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.